ISO 14001-certificering

Bliv miljøcertificeret med ISO-standard 14001

ISO 14001 - Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Askehave og Askehave hjælper vi dig med at lave en bæredygtighedsanalyse af din virksomhed, så det bliver muligt at gennemskue, hvad din virksomhed skal gøre for at leve op til en ISO 14001 standard.

Miljøledelse er et strategisk parameter for virksomheden, og derfor løber det over længere tid. Det er vigtigt at have fokus på miljøledelsen, når den er iværksat, og opfølgning på de opstillede mål og strategier er essentielt for at initiativerne lykkes.

Askehave og Askehave arbejder med et koncept med en 3-årig samarbejdsaftale med opfølgning 2-4 gange årligt efter behov samt en årlig kvalitets- og miljøredegørelse. På den måde sikrer vi sammen, at din virksomhed får en god start på miljøledelse med løbende opfølgning og sparring.

Skal du i gang med kvalitets- eller miljøledelse?

Ring til Jens i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig

ISO 14001 - hvad er det?

ISO 14001 er den mest anerkendte standard inden for miljøledelsessystemer internationalt. Standarden har fokus på at identificere og forstå virksomhedens miljømæssige forhold, og kan være starten på en grønnere linje i en virksomhed.

ISO 14001 er anvendelig inden for de fleste brancher og den giver indsigt i, hvordan virksomheder kan skabe miljøforbedrende resultater, der også er i overensstemmelse med miljøpolitiske forpligtelser.

Standarden er et værktøj til at gøre den miljømæssige indsats skarpere og forbedre virksomhedens anvendelse af ressourcer. 

Flere virksomheder er begyndt at forholde sig til ISO 14001-standarden, fordi den kan give et blik ind i fremtiden. Alt tyder på, at det kun bliver dyrer at drive en virksomhed med stort energiforbrug og derfor er det en god investering at begynde at omlægge til ressourcebesparende processer nu.

Derudover er der også penge at spare, fordi ISO 14001 standarden også har fokus på at forbedre anvendelsen af virksomhedens ressourcer, hvilket betyder en reduktion af driftsomkostninger. ISO 14001 standarden kan derfor også være med til at fastlægge virksomhedens miljøpolitik og målsætninger for fremtiden, og skabe en bæredygtig virksomhed – både på den grønne og den økonomiske måde.

Scroll to Top