Om Os

Mindre spild - for fremtidens skyld

Vi startede Askehave & Askehave ApS i 2015, fordi vi tror på, at industrien er naturens partner. Alle virksomheder har brug for ressourcer, men både naturen og virksomhederne vinder ved at reducere ressourcespild.

Askehave & Askehave ApS tilbyder konsulentbistand i forbindelse med kvalitets- og miljøledelse med henblik på ISO-certificering samt projektledelse og hjælp til procesoptimering.

Vores primære målgruppe er små og mellemstore virksomheder, der først og fremmest har fokus rettet mod deres kerneydelser, som ønsker at anvende miljøledelse langsigtet og strategisk, og som vælger at outsource miljøledelses-konceptet.

Vi udarbejder bæredygtighedsanalyser, der fører din virksomhed frem til ISO 9001 kvalitetsledelse og ISO 14001 miljøledelse certificering.

Ring til os på 22 60 42 09, hvis du vil høre om, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere din virksomheds processer og samtidig reducere ressourcespild.

Jens Askehave

Cand. Oecon., MBO

Projektledelse og implementering af større it-projekter for amt/region og kommune. Sammenlægning af it-systemer i store organisationer. Arbejdsgangsanalyser og arbejdsmiljøanalyser. Optimering af nye såvel som eksisterende systemer og arbejdsgange

Ole askehave

Ingeniør m. IDA

Rådgivende ingeniør, erhvervsleder og problemknuser ifm. produktionsprocesser i råstofbranchen med en fortid som ledende medarbejder i Aalborg Portland A/S og direktør i Råstofselskabet A/S. Høringsberettiget ift. miljølovgivning i Miljøministeriet.

Scroll to Top